Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV: una formació al dia de les novetats tecnològiques aplicades a l’aeronàutica

La indústria 4.0 aplicada a la indústria aeronàutica, la innovació i les noves tecnologies de fabricació, el desenvolupament dels drons i sistemes no tripulats, la internacionalització de les empreses, el desenvolupament tecnològic de la cadena de subministrament i la millora de la competitivitat seran els principals reptes del sector de l’aeronàutica en els propers anys. Si vols obtenir una formació posada al dia sobre les darreres tendències sorgides en aquest camp; la millor opció és estudiar el Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) a l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV).

A l’EFAV obtindràs una formació de qualitat, homologada en l’àmbit europeu, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions, incorporant les noves tècniques digitals i sistemes d’instruments electrònics que apareixen en aquesta indústria.

A més, et formaràs a càrrec d’un professorat expert en actiu professionalment i coneixedor de la innovació tecnològica. Cal destacar a professionals com: Aran Llaquet Bayo, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

D’altra banda, de cara a potenciar la internacionalització del teu perfil professional, cal dir que s’introdueix progressivament l’anglès de cara a oferir-te més i millors oportunitats professionals. Tot plegat es tradueix en una inserció laboral del 100% al primer any. Altres avantatges d’estudiar a l’EFAV és que podràs establir el teu primer contacte amb el món professional, realitzant un total de 450 hores de pràctiques formatives a les companyies més prestigioses del sector com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. A més, tot són bones notícies: més d’un 40% dels alumnes de l’EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.

Aposta per una formació al dia dels avenços tecnològics, estudiant el Curs en Tècnic de Manteniment  a l’EFAV.

Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV: una formació al dia de les novetats tecnològiques aplicades a l’aeronàutica
Idioma