Què aprendràs al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV? Fes ja la teva inscripció!

L’objectiu del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) és que l’alumnat obtingui la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), la qual està reconeguda  en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). Amb aquesta llicència el tècnic de manteniment d’aeronaus de motors de turbina, et convertiràs en el responsable de certificar qualsevol aeronau o component.

Per tant, l’EFAV et proporciona uns sòlids coneixements teòrics i pràctics perquè siguis capaç d’encarregar-te del manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus, així com, dels seus sistemes, equips i components a l’hangar, a l’aeroport o en un taller/fàbrica, abastant, així tots els tipus de manteniments possibles.

A més, tindràs l’oportunitat de conèixer les darreres tendències del sector de l’aeronàutica de la mà d’un professorat expert en actiu professionalment. Entre els quals cal destacar: Aran Llaquet Bayo, enginyer aeronàutic a Aero Link Air Services; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

Altre punt fort del curs en TMA són les seves 450 hores de pràctiques formatives a les companyies aèries més potents: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Recentment, dos estudiants de l’EFAV, que van iniciar les seves pràctiques al passat mes de novembre, s’han incorporat a la plantilla de la companyia aèria irlandesa, Ryanair i a grans trets, més d’un 40% dels alumnes d’aquesta escola estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.

En definitiva, estudiar el curs en TMA és garantia de qualitat. Un cop hagis superat aquest curs de dos anys, disposaràs d’una titulació amb certificació europea. El fet de disposar d’una titulació reconeguda en l’àmbit europeu, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món, un aspecte fonamental en un món tan globalitzat com és l’actual.

Forma’t en una professió en alça, a causa del fort creixement que el mercat aeronàutic està experimentat en els darrers anys.

Tria qualitat i especialització a l’EFAV de Vilanova. Inscriu-te!

Què aprendràs al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV? Fes ja la teva inscripció!