Converteix-te en tècnic de manteniment d’aeronaus, estudiant a l’EFAV de Vilanova

Sabies que la seguretat i comoditat que avui dia ofereixen els avions és gràcies al treball d’enginyers, tècnics i mecànics? A l’EFAV de Vilanova tens l’oportunitat de realitzar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus, una titulació al dia de la innovació en el sector que et permetrà convertir-te en un autèntic certificador d’avions de motor de turbina. Per tant, et convertiràs en l’encarregat de constatar que una determinada aeronau està en òptimes condicions de funcionament.

Al llarg dels dos anys d’aquest curs, podràs aprendre tot allò relacionat amb el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions; amb l’avantatge de posar en pràctica els coneixements teòrics des del primer dia de curs, gràcies al learning by doing, és a dir, d’un aprenentatge basat en casos pràctics.

A l’EFAV tindràs l’oportunitat de formar-te amb un professorat expert i coneixedor del sector, que et mantindrà informat de les darreres novetats tecnològiques que sorgeixen en aquest camp. A més, coneixeràs de primera mà com es treballa en aquest àmbit gràcies a les 450 h de pràctiques a les companyies amb més renom d’arreu del món com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

A més, de cara a internacionalitzar el teu currículum professional i oferir-te més i millors oportunitats professionals, s’introdueix progressivament l’anglès. D’altra banda, un cop finalitzis aquests estudis a l’EFAV, obtindràs la llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis reconeguts a Europa, et permetrà poder exercir com a tècnic de manteniment d’aeronaus a qualsevol part del món.

Si vols especialitzar-te en el manteniment d’aeronaus; estudia a l’EFAV de Vilanova, una escola dedicada a la formació d’aquests professionals des del 1985. Informa’t!

Converteix-te en tècnic de manteniment d’aeronaus, estudiant a l’EFAV de Vilanova
Idioma