Coneixes les sortides professionals del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV?

El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV)t’aporta una formació especialitzada i de qualitat que et permetrà treballar en el manteniment preventiu i correctiud’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport, al taller o a les fàbriques d’avions.

Però, quines són les principals sortides professionals d’aquests estudis? A grans trets, podràs treballar en petites, mitjanes i grans empreses on es realitzi el manteniment d’aeronaus, essent el responsable de certificar el bon estat d’una aeronau. Principalment, podràs desenvolupar la teva tasca professional a: companyies aèries regulars i xàrter; companyies no regulars de transport de passatgers i càrregues; companyies de fumigació aèria; companyies de treballs aeris (fotografia, publicitat); organismes institucionals; companyies de lluita contra incendis; escoles; aeroclubs; institucions oficials (Policia, Protecció civil, etc.), entre moltes altres.

A més, des d’un principi, a l’EFAV de Vilanova s’intenta que els alumnes mantinguin un contacte directe amb el món professional. Per això, tindràs l’oportunitat de realitzar un total de 450 hores de pràctiques formatives a les companyies més punteres del sector, amb les quals, aquesta Escola té conveni: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Al llarg dels dos anys de durada del curs en TMA l’EFAV, es combina a la perfecció teoria i pràctica. Però, a més, gràcies a un professorat vinculat amb el món professional, estaràs al dia de les darreres tendències i novetats del sector. D’altra banda, de cara a obrir-te les portes del mercat laboral internacional, s’introdueix progressivament l’anglès.

 Si vols dedicar-te professionalment a l’aeronàutica, un sector amb una enorme i creixent importància estratègica per a la indústria, el comerç i la mobilitat de les persones; el millor centre per formar-se és l’EFAV de Vilanova. No esperis més per obtenir la teva Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), fes ja la teva matrícula!

Coneixes les sortides professionals del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV?
Idioma