Coneixes el pla d’estudis del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV? Fes ja la teva matrícula!

El pla d’estudis del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) es caracteritza per oferir un itinerari formatiu homologat en l’àmbit europeu, especialitzat i de qualitat en el manteniment preventiu i correctiu d’avions. La durada d’aquests estudis és de dos anys amb un enfocament eminentment pràctic. A través d’assignatures més genèriques com: les Matemàtiques, la Física, els Factors humans i d’altres més específiques com: l’Aerodinàmica, la Legislació aeronàutica, estructures i sistemes d’avions de turbina, motors de turbines de gas, etc., assoliràs una sòlida base teòrica per treballar en el sector de la mecànica aplicada a l’aeronàutica.

Ara bé, un cop superada la part teòrica, arribarà el torn de les pràctiques formatives a les principals aerolínies, amb les quals L’EFAV té signats convenis de col·laboració: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. La durada total del pràcticum serà de 450 hores, durant les quals, entraràs en contacte amb la realitat de la professió.

Altre punt fort d’aquest curs és el seu professorat. Coneixeràs les darreres tendències del sector aeronàutic, a càrrec de professionals experts i en actiu professionalment. Entre els quals cal destacar: Aran Llaquet Bayo, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres. Cal assenyalar que un elevat percentatge dels alumnes continuen treballant a la mateixa empresa on van realitzar les pràctiques.

En definitiva, des de Vilanova i la Geltrú, tens la possibilitat de realitzar uns estudis innovadors específics i amb un alt índex d’inserció laboral, caracteritzats per la qualitat docent, les pràctiques a companyies punteres del sector, la internacionalització a través de la introducció progressiva de l’anglès, etc. Tot plegat et permetrà convertir-te en un autèntic expert de l’aeronàutica.

No t’ho pensis més, forma’t en una professió de futur, estudiant el curs en TMA a l’EFAV de Vilanova i la Geltrú.

Coneixes el pla d’estudis del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV? Fes ja la teva matrícula!
Idioma