Cicle de Conferències sobre Anglès Tècnic Aeronàutic entre PILOT i TMA

Una de les facultats que es requereix al personal titular d’una Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) és que sigui capaç de llegir, escriure i comunicar-se de manera intel·ligible, en l’idioma o idiomes que està escrita la documentació tècnica i els procediments necessaris per avaluar l’emissió d’un certificat d’aptitud pel servei d’una aeronau.

Per aquest motiu, l’EFAV ofereix un cicle de conferències en anglès, adreçat a personal titular d’una Llicència de Manteniment d’Aeronàus (LMA), estudiants de TMA, o qualsevol personal interessada en el món de l’aeronàutica. Aquestes conferències comptaran amb la presència d’un instructor amb més de deu anys d’experiència com a TMA i que actualment treballa de comandant en la companyia aèria VUELING.

El cicle de conferències consisteix en un total de 9 sessions de 2 hores (calendari i temàtica de la sessió a sota), de 16 a 18 hores en l’aula 29 de l’IMET (primera planta).

 

INSCRIPCIÓ AL CICLE DE CONFERÈNCIES (inscripcions tancades)

Un cop feta la inscripció, rebrà per correu electrònic el document de matrícula que haurà d’entregar degudament signat a la secretaria del centre.

 

PROGRAMACIÓ DE LES SESSIONS:

  • 27/02/2019: Introduction use of MEL
  • 18/03/2019: Theory, how to use, MEL items, MEL entries, Hil… How to differ ( workshop to practice in groups)
  • 25/03/2019: Ground to cockpit! ATC communications by radio. Towing and taxiing an aircraft. Video sully, practicing in group. Alphabet and phraseology.
  • 02/04/2019: Airbus philosophy, protections and laws, understanding. ECAM. Fatal logic video (AIRBUS). AIRBUS test.
  • 11/04/2019: Cockpit A320. Jet engine video.
  • 29/04/2019: Tools and interiors. TCAS.
  • 07/05/2019: Systems explanation, one by one.
  • 15/05/2019: Systems explanation, one by one.
  • 23/05/2019: Systems explanation, one by one.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Institut Municipal d’Educació i Treball +info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l’interessat+info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Globals Design & Development SL, CPC Servicios Informaticos SL.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s’explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional
Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa
Idioma