Cicle de Conferències sobre Anglès Tècnic Aeronàutic entre PILOT i TMA

Una de les facultats que es requereix al personal titular d’una Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) és que sigui capaç de llegir, escriure i comunicar-se de manera intel·ligible, en l’idioma o idiomes que està escrita la documentació tècnica i els procediments necessaris per avaluar l’emissió d’un certificat d’aptitud pel servei d’una aeronau.

Per aquest motiu, l’EFAV ofereix un cicle de conferències en anglès, adreçat a personal titular d’una Llicència de Manteniment d’Aeronàus (LMA), estudiants de TMA, o qualsevol personal interessada en el món de l’aeronàutica. Aquestes conferències comptaran amb la presència d’un instructor amb més de deu anys d’experiència com a TMA i que actualment treballa de comandant en la companyia aèria VUELING.

El cicle de conferències consisteix en un total de 9 sessions de 2 hores (calendari i temàtica de la sessió a sota), de 16 a 18 hores en l’aula 29 de l’IMET (primera planta).

 

INSCRIPCIÓ AL CICLE DE CONFERÈNCIES (places limitades)

Per poder assistir al cicle de conferències, cal inscripció prèvia mitjançant el següent formulari:Un cop feta la inscripció, rebrà per correu electrònic el document de matrícula que haurà d’entregar degudament signat a la secretaria del centre.

 

PROGRAMACIÓ DE LES SESSIONS:

  • 27/02/2019: Introduction use of MEL
  • 18/03/2019: Theory, how to use, MEL items, MEL entries, Hil… How to differ ( workshop to practice in groups)
  • 25/03/2019: Ground to cockpit! ATC communications by radio. Towing and taxiing an aircraft. Video sully, practicing in group. Alphabet and phraseology.
  • 02/04/2019: Airbus philosophy, protections and laws, understanding. ECAM. Fatal logic video (AIRBUS). AIRBUS test.
  • 11/04/2019: Cockpit A320. Jet engine video.
  • 29/04/2019: Tools and interiors. TCAS.
  • 07/05/2019: Systems explanation, one by one.
  • 15/05/2019: Systems explanation, one by one.
  • 23/05/2019: Systems explanation, one by one.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Institut Municipal d’Educació i Treball +info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l’interessat+info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Globals Design & Development SL, CPC Servicios Informaticos SL.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s’explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional
Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa
Idioma