L’EFAV: formació en manteniment aeronàutic de titularitat pública

Gràcies a la titularitat pública i al  conveni de col·laboració amb el SOC, l’EFAV és capaç d’oferir la seva formació de tècnic de manteniment d’aeronaus a un preu força assequible, només 500 € per any, en un sector amb un enorme creixement i amb uns salaris molt competitius.

A més, durant els dos anys del curs de l’EFAV, tindràs l’oportunitat de realitzar un total de 450 hores de pràctiques formatives a les companyies aèries més punteres del sector com: Air Europa, Air Nostrum, Iberia LAE, Ryanair, Pan Air Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance etc… La majoria dels alumnes de l’EFAV continuen treballant a la mateixa empresa on van fer les seves pràctiques, per tant, són una excel·lent via d’accés a la professió.

Cal recordar, que l’índex d’inserció dels alumnes d’altres promocions de l’EFAV és del 100%, ja que la demanda és altíssima. Demana ara la teva tutoria personalitzada i el nostre equip t’assessorarà en tot moment. Pots demanar més informació al següent enllaç.

Certificació europea

Un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, obtindràs la llicència en categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis amb certificació europea, et permetrà poder treballar a qualsevol part del continent.

 

L’EFAV: formació en manteniment aeronàutic de titularitat pública
Idioma