Bones notícies per a l’aviació: L’Aeroport de Reus reprèn vols charter amb destí  Balears

Des d’aquest mes de febrer l’Aeroport de Reus recupera els vols charter a les Illes Balears com a destí de vacances. Es tracta de les connexions amb Maó i Eivissa que ja operaven el 2018 i que després dels mesos d’hivern reprenen la seva activitat.

Els vols amb destí a Menorca comencen aquesta any a mitjans de febrer, dues setmanes abans que el 2018. A més, aquest 2019 Eivissa es suma a Maó com a destí des de l’Aeroport de Reus durant els primers mesos de l’any, començant a operar la primera setmana de febrer. Amb aquests vols setmanals l’Aeroport amplia el número d’enllaços abans de l’inici de la temporada d’estiu.

La represa de vols des de Reus en aquests primers mesos de l’any contribueix a la desestacionalització de l’aeroport i pot portar a un augment de la demanda de tècnics de manteniment de les aeronaus. A l’EFAV t’oferim un curs d’obtenció de la llicència de Manteniment d’Aeronaus B.1.1, amb la qual podràs treballar a les principals companyies aèries i empreses de manteniment. L’escola compta amb un índex d’inserció laboral del 100%, ja que tots els nostres alumnes han aconseguit entrar a treballar a la indústria just després de finalitzar els estudis.

Bones notícies per a l’aviació: L’Aeroport de Reus reprèn vols charter amb destí  Balears
Idioma