Bones notícies pel sector aeronàutic: el 2017 es va tancar amb un increment del 8,4% de passatgers

El sector de l’aeronàutica es consolida com un dels sectors del futur. Un total de 249,2 milions de persones van volar utilitzant els aeroports espanyols d’Aena durant el 2017, un 8,4% més que el 2016. A més a més, també es van incrementar en un 6,3% el nombre de vols, fins a arribar als 2,1 milions d’operacions.

Aquestes dades tornen a demostrar la bona salut del sector aeronàutic, que cada cop necessita més professional qualificat per a cobrir l’increment d’operacions i passatgers. L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) ofereix els estudis de Tècnic de manteniment d’aeronaus, una formació amb gairebé el 100% d’inserció laboral a companyies punteres del sector aeronàutic.

Totes les dades fan preveure que la demanda de tècnic de manteniment d’aeronaus no disminuirà, al contrari. En un futur aquesta professió serà clau per assegurar el correcte funcionament d’avions i aeronaus. L’EFAV de Vilanova ofereix el curs de Formació Bàsica de TMA, uns estudis homologats per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA), que fa de la seguretat el pilar bàsic de la formació.

Bones notícies pel sector aeronàutic: el 2017 es va tancar amb un increment del 8,4% de passatgers
Idioma