Boeing calcula que es necessitaran més de 42.000 nous avions comercials en els pròxims 20 anys

L’empresa americana Boeing ha presentat un nou informe on preveu que fins al 2037 seran necessaris uns 42.700 avions comercials nous, per transportar passatgers i/o càrrega. Per primera vegada en molts anys el sector aeronàutic està creixent a tots els continents, incloent-hi les economies emergents com la Xina o Índia i els mercats ja consolidats, com Europa o Amèrica del nord.

Val a dir que actualment gairebé 900 avions tenen més de 25 anys, el que suposarà una onada de retirades. En aquest sentit, un 44% dels avions nous seran els que es necessitin per substituir als antics. En total, la flota aèria comercial global es doblarà de mida i s’arribarà als 48.540 avions el 2037.

Amb aquest fort augment d’avions també serà necessari més personal que sigui capaç de realitzar les tasques de manteniment. Perfils professionals amb una formació molt especialitzada com la que l’EFAV ofereix. Tant és així que des del centre formatiu hem notat una forta demanda de tècnics de manteniment d’aeronaus.

Boeing calcula que es necessitaran més de 42.000 nous avions comercials en els pròxims 20 anys
Idioma