Els avantatges d’estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

T’agradaria estudiar una formació de qualitat en mecànica i aeronàutica? A l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) podràs realitzar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), uns estudis homologats a nivell europeu, especialitzats en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions. L’itinerari formatiu d’aquests estudis és eminentment pràctic. Per tant, totes les assignatures, des de les Matemàtiques, la Física, els Fonaments d’electricitat, els Fonaments d’electrònica a l’Aerodinàmica bàsica tenen una aplicació real en el camp aeronàutic.

A més, et formaràs de la mà d’un excel·lent professorat amb una àmplia experiència en la docència i actiu professionalment, coneixeràs les darreres tendències d’aquest sector. Cal destacar a experts com: Aran Llaquet Bayo, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres. La majoria, dels quals, compagina l’activitat acadèmica amb la professional, treballant a les aerolínies més potents.

Els avantatges d’estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

Altres punts forts d’estudiar a l’EFAV de Vilanova 

En aquesta mateixa línia, cal afegir que mentre estudiïs a l’EFAV podràs establir el teu primer contacte amb el món professional, realitzant les teves pràctiques a les companyies més influents: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Més d’un 40% dels alumnes de l’EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.

D’altra banda, responent a la vocació internacional d’aquests estudis, cal dir que  progressivament s’introdueix l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. Sens dubte, el domini d’aquest idioma permet ampliar el teu networking i facilitar la teva inserció al mercat laboral estranger. A més, l’EFAV ha establert convenis amb les principals companyies de l’aeronàutica de tot el món; impulsant, d’aquesta manera, la internacionalització de la teva carrera professional.

En definitiva, un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, comptaràs amb la llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis amb certificació europea, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món, un aspecte fonamental en un món tan globalitzat com és l’actual.

Estudiar a l’EFAV és garantia d’èxit professional. En només dos anys, seràs tècnic especialitzat en el manteniment d’aeronaus i fàcilment, podràs introduir-te en el mercat de treball, triant entre un ampli ventall d’ofertes laborals.

Fes ja la teva inscripció en aquest enllaç.

Els avantatges d’estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova
Idioma