Aquest 2017 aposta pel teu futur professional, estudiant a l’EFAV de Vilanova

Acabem d’encetar un nou any i la millor manera de començar-lo és amb nous projectes. A l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) t’oferim la possibilitat de formar-te com a tècnic de manteniment d’aeronaus, una professió amb àmplies perspectives de futur i un elevat índex d’inserció laboral, degut al fort creixement que el mercat aeronàutic ha experimentat en els darrers anys.

Aquest 2017 aposta pel teu futur professional, estudiant a l’EFAV de Vilanova

El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’EFAV compta amb una durada de dos anys + 450 hores de pràctiques formatives que es poden realitzar a les companyies més punteres del sector: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Altre avantatge d’aquests estudis és el seu equip docent, format per professionals experts i vinculats amb el món professional, coneixedor de les darreres tendències del sector. Entre els quals cal destacar: Aran Llaquet Bayo, enginyer aeronàutic que també treballa a “Aero Link Air Services” com “Quality Control”; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

D’altra banda, també cal assenyalar la vocació internacional d’aquests estudis amb una progressiva introducció de l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. Sens dubte, el domini d’aquest idioma permet ampliar el teu networking i facilitar la teva inserció al mercat laboral estranger. A més, l’EFAV ha establert convenis amb les principals companyies de l’aeronàutica de tot el món; impulsant, d’aquesta manera, la internacionalització de la teva carrera professional.

Finalment, un cop acabis el curs en TMA a l’EFAV, comptaràs amb la llicència categoria B1.1, una titulació amb certificació europea que està homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per L’European Aviation Safety Agency (EASA). Tots aquests factors garantiran la teva ocupabilitat. De fet, la promoció del 2014-2015 va comptar amb una inserció del 100%.

Aquest 2017 és el moment d’ampliar els teus horitzons professionals, estudiant a l’EFAV de Vilanova.

Aquest 2017 aposta pel teu futur professional, estudiant a l’EFAV de Vilanova
Idioma