Apunta’t a les Portes Obertes del curs de Manteniment d’Aeronaus!

La Jornada de Portes Obertes virtuals del curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1 serà el proper 28 d’abril a les 18h. El curs s’imparteix a Vilanova i La Geltrú i està enfocat a tots aquells que tinguin interès en formar-se en aeromecànica amb l’especialitat de tècnic de manteniment.  

Aquesta formació ofereix múltiples sortides professionals dins del sector del manteniment d’aeronaus i garanteix un 100% d’inserció laboral. Un cop finalitzats els estudis, l’alumnat podrà treballar en línia, a l’hangar o al taller de diverses companyies aèries: regulars, de fumigació aèria o institucions oficials, com la Policia o Protecció Civil, entre d’altres. 

L’oferta formativa d’EFAV ofereix preus públics i assequibles. Les nostres instal·lacions son punteres en el sector, ja que disposem d’un hangar amb avions reals i espais específics perquè els estudiants puguin desenvolupar tasques de mecànica i manteniment aeronàutic. El professorat compta amb molta experiència i professionalitat fet que proporciona una formació de qualitat als alumnes.

Els nostres estudis es basen en projectes reals i pràctics, per tal de facilitar a l’alumnat l’accés al mon laboral. En aquesta línia, oferim 450h pràctiques en companyies aeronàutiques de renom com Ryanair o Servitec Aircraft Maintenance. També col·laborem amb empreses i organitzacions del territori, fet que fomenta la participació dels alumnes en treballs reals. 

Al ser una formació reconeguda per l’European Union Aviation Safety (EASA), facilitem la incorporació de l’alumnat en empreses i companyies d’arreu d’Europa. És per això que una de les llengües vehiculars de curs és l’anglès, ja que és l’idioma predominant en el sector i és clau per a la inserció laboral.

Les Portes Obertes seran en format virtual i el mateix dia 28 d’abril es publicarà l’enllaç per poder-s’hi connectar. Us deixem les instruccions per poder accedir a la sessió.

Apunta’t a les Portes Obertes del curs de Manteniment d’Aeronaus!
Idioma