Apunta’t a la Jornada de Portes Obertes del curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic a Vilanova i La Geltrú!

La Jornada de Portes Obertes del curs per obtenir el Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic a Vilanova i La Geltrú seran el proper 9 de juny a les 18h. El curs està adreçat a persones que volen formar-se per treballar en el sector aeri exercint d’auxiliars de manteniment i serveis de l’aeronau.

Per accedir als estudis, cal tenir estudis d’ESO o equivalent. És una formació subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i és per això que, abans de començar el curs, l’alumne ha d’estar inscrit a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació no ocupat o bé ocupat demandant de millora de feina.

El curs té una durada d’un any acadèmic, amb 340 hores de teoria i pràctica. Les classes es desenvolupen en unes instal·lacions de prestigi, en hangars amb avions reals. Els alumnes també compten amb un període de 80h de pràctiques professionals no laborals, que els permet conèixer de primera mà la realitat del sector i professionalitzar així la seva formació. 

Un cop finalitzats els estudis, doncs, els estudiants podran treballar d’auxiliar de manteniment d’aeronaus en línia, d’interior d’aeronaus, d’aeronaus en taller o d’auxiliar de rampa. Podran exercir-ho en empreses del sector aeronàutic en aeroports, aeròdroms o camps de vol o empreses de handling. 

A més, si els alumnes obtenen el certificat de professionalitat amb una nota igual o superior a 7’5 podran accedir al curs de Formació Bàsica de Llicència de Manteniment d’Aeronaus B1.1, que actualment també impartim a Vilanova i La Geltrú. Des d’EFAV, fomentem la continuïtat acadèmica dels nostres estudiants perquè puguin seguir ampliant la seva formació.Les Portes Obertes seran en format virtual i us proporcionarem l’enllaç el mateix 9 de juny. Us facilitem també les instruccions per entrar a la sessió informativa.

Apunta’t a la Jornada de Portes Obertes del curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic a Vilanova i La Geltrú!
Idioma