Amb quins tipus d’avions pots treballar amb la llicència B1.1 que obtens a l’EFAV?

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) ofereix la formació necessària per a obtenir la llicència europea B1.1, que et permet realitzar tasques de manteniment d’aeronaus a la totalitat d’avions que funcionen amb motor de turbina.

La majoria d’avions de Boeing i Airbus, les dues principals fabricants del sector, funcionen amb motors de turbina, el que permet als professionals amb aquesta certificació treballar al sector comercial, a les companyies aèries, on actualment hi ha una forta demanda de treballadors.

El principal avantatge de la llicència B respecte a la A, és que amb la primera pots certificar la totalitat de tasques de manteniment que afecten una aeronau. Amb una llicència del tipus A, només es poden realitzar tasques de menor importància, com poden ser les rodes o els frens.

Un cop superats els estudis de l’EFAV, ja podràs realitzar tasques de manteniment d’aeronaus i dels seus equips i components a pràcticament la totalitat de companyies aèries comercials.

No és casualitat que l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) s’hagi especialitzat amb aquest tipus de llicències, ja que hi ha una gran demanda al sector laboral de tècnics de manteniment qualificats. Cada cop hi ha més companyies aèries, més vols, i més rutes que necessiten professionals per poder-la operar. De fet, els estudis de l’EFAV tenen un grau d’inserció laboral d’un 100%.

Amb quins tipus d’avions pots treballar amb la llicència B1.1 que obtens a l’EFAV?
Idioma