Sabies que l’EFAV de Vilanova ha establert convenis de col·laboració amb les principals companyies del món de l’aeronàutica?

Sabies que l’EFAV de Vilanova ha establert convenis de col·laboració amb les principals companyies del món de l’aeronàutica?
TUIflyNordic767-300ERinArlandahangarl1200

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) ha signat convenis de col·laboració amb les companyies més punteres del sector aeronàutic. Per això, durant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’EFAV, podràs realitzar les teves pràctiques a companyies tan importants com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, Ryanair Technics, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

A banda d’entrar en contacte amb la realitat professional del sector, durant aquest curs, assoliràs una formació de qualitat, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions. A més comptaràs amb el segell de qualitat i prestigi de l’EFAV, una escola, autoritzada per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), puntera a Catalunya i a la resta de l’Estat gràcies a les bones connexions que té amb el sector aeronàutic.

Altre aspecte important d’aquests estudis és el seu equip docent, format per professionals experts i en actiu professionalment. Entre els quals cal destacar: Pere Joan Mayals, Director Tècnic de FlightLine i CNAIR; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

Finalment, al curs de l’EFAV s’aposta per la internacionalització del teu currículum acadèmic. Per això, s’introdueix progressivament l’anglès, amb l’objectiu d’oferir-te més i millors oportunitats laborals a qualsevol part del món.

Sens dubte, la combinació de tots aquests factors, et permetrà adquirir una sòlida base teòrica i pràctica que et garantirà inserir-te amb èxit al mercat laboral. En aquest sentit, cal destacar que aquests estudis compten amb un elevat índex d’inserció laboral. De fet, la promoció del 2014-2015 va tenir una inserció del 100%.

Tria el curs en TMA de l’EFAV, uns estudis homologats a nivell europeu, que et permetran entrar en contacte amb el sector aeronàutic, a través de pràctiques acadèmiques a les aerolínies més destacades.

Sabies que l’EFAV de Vilanova ha establert convenis de col·laboració amb les principals companyies del món de l’aeronàutica?
Idioma