5 raons per estudiar el curs de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus B1.1 a l’EFAV

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) ofereix la formació necessària per a obtenir la llicència europea B1.1, que et permet realitzar tasques de manteniment d’aeronaus a la totalitat d’avions que funcionen amb motor de turbina. A continuació us presentem les cinc raons principals per escollir aquesta formació.

1 · La majoria d’avions de Boeing i Airbus, les dues principals empreses fabricants del sector, funcionen amb motors de turbina, el que permet als professionals amb aquesta certificació treballar al sector comercial, a les companyies aèries, on actualment hi ha una forta demanda de professionals qualificats.

2· Tots els alumnes que aconsegueixen superar els estudis de l’EFAV aconsegueixen feina. És a dir, és una formació amb un índex d’inserció laboral d’un 100%.

3 · Escola aprovada per l’EASA i l’AESA. L’EFAV és un centre autoritzat per l’European Aviation Safety Agency (EASA), l’organisme europeu que s’encarrega de regular l’espai aeri, el que permet als tècnics de manteniment d’aeronaus exercir la professió.

Pràctiques a importants empreses del sector. Gràcies als convenis de l’EFAV podràs fer 450 hores de pràctiques a les companyies aèries de més prestigi: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

5 · Gràcies al conveni de col·laboració amb el SOC som capaços d’oferir la formació a un preu realment molt competitiu. Per només 500 euros a l’any, durant dos anys, podràs obtenir la llicència.

5 raons per estudiar el curs de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus B1.1 a l’EFAV
Idioma