5 motius per escollir l’EFAV com a escola de formació aeronàutica

L’EFAV és una escola de formació aeronàutica que t’ofereix estudis reglats en el marc europeu perquè al finalitzar-los et converteixis en professional del sector. Existeixen diversos motius que fan que l’EFAV sigui la millor opció a l’hora d’iniciar-te en l’àmbit de manteniment dels avions.

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú té una llarga experiència en el sector. Des de l’any 1985 imparteix formació en l’àmbit aeronàutic a multitud d’estudiants, dels quals la gran majoria acaba treballant com a professional del sector, com a tècnic de manteniment d’aeronaus, amb llicència oficial aprovada en l’àmbit europeu.

A l’EFAV trobaràs una formació reglada europea del sector del manteniment d’aeronaus:  la Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1. Una proposta formativa que et permetrà iniciar-te en el món aeronàutic a partir d’uns continguts reglats, oficials i complets.

EFAV, la teva escola de formació aeronàutica

Si estàs buscant una escola per començar el nou repte de convertir-te en professional del sector aeri, a continuació et donem 5 motius pels quals l’EFAV és la millor opció a l’hora d’obtenir la llicència oficial per treballar en l’aeronàutica:

  1. Formació reglada: l’EFAV ofereix dos cursos: Manteniment d’avions de turbina i Operacions auxiliars de manteniment aeronàutic.
  2. Exàmens oficials EASA: el centre està autoritzat per realitzar exàmens oficials EASA, de la subcategoria B1.1 d’avions amb motor de turbina. Tant si ets alumne com si vas per lliure, podràs portar-los a terme a l’EFAV.
  3. Jornades informatives i sinergies al territori: des de l’escola es porten a terme nombroses jornades informatives per donar a conèixer l’oferta formativa del centre i les instal·lacions i també es participa en diferents activitats del sector al territori (fires, exposicions, visites…). 
  4. Situació de l’escola: l’EFAV està situada a Vilanova i la Geltrú, a tan sols 45 minuts de Barcelona. La comunicació tant per carretera com per cotxe és molt bona. A més, es disposa de l’Aeroport Lleida-Alguaire per dur a terme diferents pràctiques del curs. 
  5. Col·laboracions: l’escola col·labora amb diferents departaments i institucions oficials, com l’Agència Estatal de Seguretat Aèrea, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’European Union Aviation Safety Agency.

Dur a terme el curs de Formació Bàsica en el Manteniment d’Avions de Turbina (LMA B1.1) de l’EFAV, reglat per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA), et permetrà convertir-te en professional del sector aeri, com a Tècnic Certificador de manteniment d’avions de motor de turbina.

Un cop superat el curs, obtindràs la LMA de l’especialitat B1.1 d’avions de turbina, que et permetrà començar a treballar en el sector com a professional en el manteniment d’aeronaus.

Durant el curs, hauràs de realitzar 450 hores de pràctiques. Des de l’EFAV s’ofereixen grans oportunitats laborals que en molts casos continuen després del període de pràctiques.

Si estàs interessat a formar-te en un centre professional i oficial, fins al 20 de setembre podrà formalitzar la sol·licitud de preinscripció via telemàtica al curs.

Gaudeix d’una formació legal i oficial a l’EFAV, l’escola de formació aeronàutica de Vilanova i la Geltrú. Formalitza ja la teva preinscripció i converteix-te en professional del sector aeronàutic.

5 motius per escollir l’EFAV com a escola de formació aeronàutica
Idioma