5 companyies aèries on podràs fer pràctiques si estudies a l’EFAV

Si estudies el curs de formació de tècnic de manteniment d’aeronaus a l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) podràs realitzar les pràctiques a les principals companyies aèries del mercat. A continuació us presentem 5 exemples d’empreses on els nostres alumnes realitzen pràctiques regularment.

  • Ryanair:(la companyia aèria irlandesa realitza regularment jornades de reclutament entre els nostres alumnes, com per exemple aquesta la setmana vinent).
  • Air Europe
  • Air Nostrum
  • Iberia LAE
  • Pan Air Líneas Aéreas

Val a dir que a més de companyies aèries els alumnes de l’EFAV poden realitzar les pràctiques a les principals empreses especialitzades en aeronàutica i manteniment, sobretot les que operen als aeroports de Reus i de Barcelona-El Prat.

Com la demanda de professionals és tan alta hi ha moltes possibilitats que aquestes empreses acabin contractant als alumnes de pràctiques, en els últims anys el percentatge d’estudiants que s’han quedat a la mateixa empresa ha estat del 40%. Els estudis de tècnic de manteniment d’aeronaus (TMA) a l’EFAV de Vilanova tenen un índex d’inserció laboral  d’un 100%.

Si t’apassionen els avions i la mecànica no t’ho pensis més. Estudia a l’EFAV de Vilanova i entra al mercat laboral per la porta gran.

5 companyies aèries on podràs fer pràctiques si estudies a l’EFAV
Idioma