Aquest dissabte 26 de maig vine a la Jornada de Portes Obertes de l’EFAV

El proper dissabte 26 de maig tindràs una nova oportunitat per conèixer l’oferta formativa de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV). Alumnes i professors del centre t’ explicaran tots els detalls dels estudis i com funciona el món del manteniment d’avions. D’aquesta manera tots els interessats tindran la oportunitat de tenir una primera presa de contacte amb la formació.

Si la mecànica i els avions són la teva passió, a l’EFAV tenim els estudis indicats per a tu. Amb el curs d’obtenció de la llicència de Manteniment d’Aeronaus B.1.1 podràs treballar a les principals companyies aèries i empreses de manteniment, doncs a l’EFAV comptem amb un índex d’inserció laboral del 100%, ja que tots els nostres alumnes han aconseguit entrar a treballar a la indústria just després de finalitzar els estudis.

Conveni amb el SOC

A més, gràcies al conveni de col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’EFAV ofereix aquesta formació a un preu molt competitiu. Per només 500 euros l’any podràs formar-te en un sector amb un enorme creixement, que demanda cada cop més personal qualificat.

Aquest dissabte 26 de maig vine a la Jornada de Portes Obertes de l’EFAV
Idioma