100% d’inserció laboral com a Tècnic de Manteniment d’Aeronaus. Ara obtén la titulació per només 500 euros a l’any

Inserció laboral del 100%

Gràcies al Conveni de Col·laboració per al Desenvolupament del Projecte de Formació Aeronàutic 2017 entre el SOC i l’IMET, l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) pot tenir l’oportunitat d’oferir els estudis per a ser mecànic certificador d’avions de turbina B1.1 amb unes condicions immillorables.

Per només 500 euros a l’any, pots cursar una titulació que et donarà accés a totes les companyies aèries i empreses de manteniment, ja que l’índex d’inserció laboral dels nostres estudiants és del 100%. 

El creixement del sector aeronàutic a Catalunya, i també a escala mundial, sembla imparable i cada vegada són més les empreses que necessiten personal de manteniment molt especialitzat. Amb la formació de l’EFAV, acreditada per les principals organitzacions europees i espanyoles, podràs ser tu el tècnic de manteniment d’aeronaus del futur.

A més, gràcies als convenis de col·laboració entre l’EFAV i les empreses aeronàutiques podràs realitzar les pràctiques a les principals companyies aèries del sector.

Vine a conèixer-nos

Si t’agraden els avions i la mecànica, no t’ho pensis més, vine a la Jornada de Portes Obertes del proper dissabte 26 de maig i prepara’t per volar. Inscripcions al següent formulari.

100% d’inserció laboral com a Tècnic de Manteniment d’Aeronaus. Ara obtén la titulació per només 500 euros a l’any
Idioma